Evenementen

Evenementen

Hier staat alle informatie in verband met onze jaarlijks georganiseerde evenementen buiten de kampen.


Ook zal hier regelmatig nieuws verschijnen over deze evenementen, check dus regelmatig!

Eburonenbal 2021

Op 20 juli vond de 60ste editie van het eburonenbal plaats, een evenement waar zowel jongeren als volwassenen nog eens goed uit de bol kunnen gaan op muziek, verzorgd door lokale dj's.

Dit jaar werd ook voor het eerst sinds lange tijd een tent geplaatst, speciaal voor het 30+-volk waar genoten kon worden van allerei hits van vroeger!


Na dit knallerjaar hopen we volgend jaar op een nog dikker feestje!

Hopelijk tot dan!


Voor meer informatie, check de facebook pagina van het evenement: https://www.facebook.com/eburonenbalmopertingen/


Indien u intresse hebt in eventuele publicatie op dit evenement, gelieve dan contact met ons op te nemen via de contact-pagina.


Eburonenrock

Op deze 'fuif', die plaatsvond op zaterdag 4 mei, geven we de kans aan de verschillende (lokale) rock- en metalbands om het beste van hen te geven terwijl je kunt genieten van een frisse pint in het JH Cavier.


Bijkomende informatie kan teruggevonden worden op de evenementpagina op facebook:


https://www.facebook.com/events/jeugdhuis-cavier/eburonenrock-2019/303638980534705/


Startdag

Het beginpunt van elk KSA-jaar. Dit jaar vindt onze startdag plaat op 14 september en gaat zoals gewoonlijk door in het broek in Mopertingen.


Hier kan elk kind meedoen met een activiteit onder toezicht door de leiding, terwijl ouders met een drankje gezellig kunnen samenzitten. Wie honger heeft kan genieten van een kampmaaltijd, bereid door ons eigense keukenduifke. Voor de allerkleinsten zal er ook nog een speeltuig gesjord worden. 's Avonds zullen de leden hun bonte-avond van op kamp voordragen en tot slot kan er gezellig samengezeten worden aan een kampvuur.


Voor meer info, zie onze facebook-pagina: https://www.facebook.com/KSAMOPERTINGEN0/